Курсанти та працівники факультету № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ разом з представниками громадських організацій в рамках реалізації проекту «ЖИВИ» взяли участь у акції-квесті з «деактивації наркоадрес».
Учасники акції розділилися на команди, що представляли Харківський національний університет внутрішніх справ, Центр Георгія Побідоносця Міжнародної Антинаркотичної Асоціації у Харкові, Наркотичний центр «Позитив», Антинаркотичний молодіжний союз, Північно-Східне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.
Веселий та позитивний настрій під час проведення акції створювали учасники кавербенду «Сивий кіт».
У ході акції-квесту учасники зафарбували на фасадах будівель житлового масиву Харкова Північна Салтівка майже 100 адрес ресурсів у мережі Інтернет, що використовують зловмисники для незаконного розповсюдження наркотичних речовин.
Захід був спрямований на зменшення вірогідності втягування мешканців міста, у тому числі учнівської молоді, у наркозалежність.
Такі заходи проводяться у Харкові вже не перший рік та позитивно сприймаються мешканцями міста.
Організатори акції подякували народному депутату України Олександру Бакумову (партія «Слуга народу») за допомогу: придбання фарби та надання транспорту.

ВЗГ ХНУВС