Панове поліцейські!   Сьогодні для вас, для усього колективу Харківського національного університету внутрішніх справ, визначний день – першокурсники складають Присягу на вірність Українському народу.

Дорогі курсанти, урочисті слова Присяги вимагають від вас суворо дотримуватись Конституції України та чинного законодавства, захищати права і свободи громадян, протистояти злочинності, забезпечувати публічну безпеку і порядок у нашій державі, а найголовніше – бути завжди відданими народові України. Ми розпочали дуже важливі зміни в державі і ви повинні докласти максимум зусиль, щоб разом будувати розвинуту, безпечну і процвітаючу країну.

Щиросердно вітаю ваших батьків, рідних, близьких. Я добре розумію, що вони відчувають одночасно радість і хвилювання за ваше майбутнє. Упевнений, що керівництво університету й увесь науково-педагогічний склад зроблять усе від них залежне, щоб ви стали найкращими фахівцями.

Бажаю вам міцного здоров‘я, щастя, удачі! Високо несіть звання працівника поліції, будьте гідними свого професійного і життєвого вибору!

Слава Україні!

Голова Верховної Ради України                      Дмитро РАЗУМКОВ