Представники Харківського національного університету внутрішніх справ начолі з ректором Дмитром Швецем долучилися до V щорічної акції «Мистецтво об’єднує молодь», яка проводиться за ініціативи Харківського університетського консорціуму, Ради ректорів закладів вищої освіти Харківської області та за підтримки Харківської обласної державної адміністрації.  

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев передав привітання учасникам заходу від Юлії Світличної  та наголосив, що розвиток сфер культури та мистецтва на Харківщині є одними з пріоритетних для керівництва області. «Мені дуже приємно, що кожного року все більше й більше молоді – й не лише молоді, але й небайдужих харків’ян – приходять для того, щоб отримати насолоду від класичної музики та майстерності молодих виконавців, якими багата наша область, – сказав Анатолій Бабічев. – Дійсно, мистецтво та культура – це те, що об’єднує».

В акції взяли участь солісти Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка «СХІД OPERA», випускники та студенти – лауреати міжнародних конкурсів та фестивалів Харківського національного університету мистецтв ім. І.П. Котляревського.

Класичну музику для харків'ян виконав єдиний в Україні молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський».

 

ВЗГ ХНУВС