Бібліотека університету отримала книжковий  дарунок від професора кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2 Андрія Ханькевича. Це навчальний посібник, довідник керівника поліції «Поліцейська діяльність, керована розвідувальною аналітикою ILP (Intelligence Led Policing), підготовлений групою авторів – Користін О.Є., Пефтієв Д.О та інші за заг. ред. Вербенського М.Г.. Навчальний посібник є унікальним виданням, підготовленим науковцями Державного науково-дослідного інституту МВС України спільно з Управлінням кримінального аналізу Національної поліції України за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.

У виданні концептуально визначено засади та ключові елементи щодо формування сучасної моделі поліцейської діяльності. Матеріали, викладені у довіднику методологічно зосереджують увагу на формуванні сучасного правоохоронного світогляду, перш за все, управлінської ланки в Національній поліції України.

На сучасному етапі реформування  правоохоронних органів України, впровадження нових ідей щодо скорочення злочинності навчальне видання стане в нагоді здобувачам вищої освіти та працівникам правоохоронних органів.

ВЗГ ХНУВС