Відбулася зустріч керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ з курсантами 1–2 курсів факультету № 2 (кримінальної поліції). У заході взяли участь ректор вишу Дмитро Швець, перший проректор Сергій Бортник, проректор Анатолій Клочко, декан факультету Костянтин Гарбузюк, а також начальники кафедр, підрозділів, курсові офіцери, командири.

Звертаючись до молоді, ректор університету наголосив, що головним пріоритетом є навчання, отримання якісних знань та диплома про здобуту освіту. Для цього необхідно добре вчитися, дотримуватися дисципліни, правил внутрішнього розпорядку, адже «постійним самовдосконаленням та наполегливою працею сьогодні закладаються підвалини для вашого успішного майбутнього», – зазначив Дмитро Швець.

Декан факультету № 2 Костянтин Гарбузюк підбив підсумки роботи факультету за минулий навчальний рік, а також окреслив проведені заходи щодо підготовки до нового навчального року. Це і ремонт навчальних приміщень та гуртожитку, і оновлення навчально-методичних матеріалів, планів проведення навчальної, виховної, культурно-масової роботи та багато іншого.

Перший проректор Сергій Бортник закликав юнаків і дівчат не втрачати час, набувати знань, практичних навичок, які стануть в нагоді під час виконання службових завдань, а також займатися науковою діяльністю, спортом, бути активними та небайдужими.

Проректор Анатолій Клочко зазначив, що в університеті створено всі умови для того, щоб молода людина змогла розкрити свій потенціал та реалізувати себе як особистість.

Під час зустрічі ректор наголосив, що керівництво університету завжди відкрите для спілкування, готове вислухати й допомогти.

ВЗГ ХНУВС