У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди Дня знань та початку нового навчального року. Близько 400 молодих людей з різних куточків Сумщини та України долучилися до  великої, дружної, з прекрасними освітянськими та науковими традиціями Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.

Святкові урочистості відкрив перший проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Бортник. Він привітав першокурсників, їх батьків та науково-педагогічний склад філії з новим навчальним роком і побажав, щоб цей навчальний рік став для всіх періодом яскравих успіхів та особистих досягнень, а також зазначив, що уперше в Сумській філії ХНУВС навчатимуться не лише студенти, але й курсанти – майбутні працівники Національної поліції.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш. У своїй промові він зазначив, що «День знань – це крок до здійснення найзаповітнішої мрії – опанування майбутньої професії, а також особистісного удосконалення в процесі навчання». Сергій Станіславович побажав усім процвітання, натхнення, плідної праці та вагомих здобутків.

Курсантів, студентів, працівників Сумської філії ХНУВС також  привітали в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Вадим Дзюбинський, заступник Сумського міського голови Максим Галицький, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова, начальник Управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Сумської обласної державної адміністрації Віталій Тимошенко, Голова громадської організації «Асоціація ветеранів МВС» Петро Дяченко.

За доброю традицією усіх присутніх благословив настоятель Храму святих Новомучеників та Слобожанських сповідників отець Сергій.

Перший проректор ХНУВС Сергій Бортник та директор Сумської філії Сергій Лукаш вручили першокурсникам символічні атрибути навчання «Ключ до знань» та «Залікову книжку».

Завершились урочистості виступом вокального ансамблю «Дивоцвіт» та хореографічним флешмобом студентів-першокурсників «Сонце України».

Сумська філія ХНУВС