Шановні курсанти і студенти, магістри й аспіранти, ад`юнкти і докторанти! Високоповажні викладачі та командири! Дорогі батьки!

Вітаю кожного з вас із початком нового навчального року, нового етапу в житті нашого славетного поліцейського вишу!

Мені надзвичайно приємно розділити з вами неповторне відчуття атмосфери цього свята! Адже знаю - кожен присутній на цьому плацу свідомо і впевнено зробив свій вибір на користь служіння своїй державі і захисту свого народу.

Дорогі першокурсники! Запам'ятайте цю мить - сьогодні ви стаєте невід'ємною частиною великої родини Харківського національного університету внутрішніх справ!

Навчатися у цих стінах - честь! Для вас створено найкращі умови для навчання, вдосконалення здобутих знань,  набуття практичного досвіду, самостійного розвитку, а також - насиченого і корисного дозвілля.

І за це я хочу віддати належне і подякувати керівництву університету й особисто ректору Дмитру Володимировичу Швецю.

Наш університет може пишатися своїм професорсько-викладацьким складом, який, на моє глибоке переконання, є одним з найкращих в Україні. Всотуйте знання, які вам щоденно даватимуть ці шляхетні люди!

І по завершенні навчання, поза сумнівом, ви станете справжніми висококваліфікованими фахівцями, які будуть гордістю національної європейської правоохоронної системи!

Бажаю вам міцного здоров`я, надійного плеча товариша поруч, важливих і цікавих знань та постійного невтомного самовдосконалення!             

Слава Україні!

Голова Наглядової Ради ХНУВС
Ірина ЄФРЕМОВА