На ім’я ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитра Швеця надійшов лист-подяка від Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.
Директор регіонального центру Олександр Сидоренко висловлює вдячність за комплекс виконаних завдань щодо організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Харківській області у 2019 році.
«Ваші викладачі, офіцери та співробітники вичерпно і добросовісно виконали покладені на них обов’язки, чим сприяли проведенню процедури зовнішнього незалежного оцінювання у повній відповідності з нормативно-правовою базою.
Висловлюємо Вам, шановний Дмитре Володимировичу, щиру подяку за відповідальний та професійний підхід до організації такої важливої роботи для вступників Харківщини.
Просимо відзначити роботу проректора Михайла Бурдіна, начальника навчально-методичного відділу Ірину Рязанцеву та завідувача відділу практичного навчання навчально-методичного відділу Сергія Марчишина, які здійснювали координацію щодо нашої співпраці», – йдеться у листі.

ВЗГ ХНУВС