У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск 85 слухачів курсів первинної професійної підготовки Інституту післядипломної освіти, які навчалися за програмами оперуповноважених кримінальної поліції та молодшого складу поліції. Випускники – представники Головних управлінь Національної поліції в Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Сумській, Харківській, Хмельницькій областях та міста Києва. Вони працюватимуть на посадах оперуповноважених карного розшуку та поліцейських підрозділів забезпечення.
Після традиційного урочистого внесення Прапора університету присутні хвилиною мовчання вшанували патріотизм, мужність, вірність та героїзм тих, хто віддав своє життя за єдність та незалежність України, беручи участь у операції об’єднаних сил і поклали квіти до пам’ятника правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.
Довідки про успішне закінчення первинної професійної підготовки слухачам урочисто вручили ректор університету полковник поліції Дмитро Швець та проректор Михайло Бурдін.
Відбулася церемонія відзначення кращого науково-педагогічного працівника. За професіоналізм, науковий та творчий підхід до викладання, об’єктивність і принциповість (за рейтингом серед курсантів і слухачів) Дмитро Швець вручив вимпел викладачу Інституту післядипломної освіти Олегу Огурцову.
Прозвучали слова «Прагнути! Досягати!», які є девізом Інституту післядипломної освіти університету. 
Від імені випускників до присутніх звернувся Михайло Сокол, який подякував керівництву та колективу університету за знання та досвід, отримані під час навчання й запевнив, що вони будуть гідно нести службу в лавах Національної поліції України, захищаючи права та свободи громадян.

ВЗГ ХНУВС