Роки навчання – одні з найкращих у житті кожної людини. Це час, коли молодь опановує нові знання, торує шлях у професію, знаходить вірних друзів, однодумців, мріє, будує плани на майбутнє і, звичайно ж, закохується.

Для Аліни Даньшиної, цьогорічної випускниці Харківського національного університету внутрішніх справ, урочистості з нагоди закінчення вишу завершилися не лише отриманням диплома, але й пропозицією руки та серця.

Олександр Стефанович також випускник університету. У цьому році він закінчив магістратуру факультету № 1 і зараз працює слідчим у відділі злочинів проти життя та здоров'я слідчого відділу Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Аліна, отримавши диплом бакалавра, працюватиме в Харківській області слідчим у Зачепилівському відділенні Красноградського відділу поліції ГУНП. Тож Олександр вирішив, що відстань не має стати на заваді справжнім почуттям, й запропонував дівчині одружитися.

Для Аліни зізнання у коханні саме в такому форматі стало повною несподіванкою. На пропозицію, звичайно ж, очікувала, але що вона прозвучить саме так! Тож, день випуску став подвійним святом не лише для закоханих, але й для всіх присутніх на заході.

Щастя закоханим та щасливої долі!

ВЗГ ХНУВС