Шановний Дмитре Володимировичу!

Щиро вітаю колектив Харківського національного університету внутрішніх справ з урочистим випуском офіцерів поліції та врученням дипломів про вищу освіту випускникам 2019 року!

Я радий вітати випускників університету із здійсненням мрії – поповнити лави поліцейських. Щиро переконаний, що в найскладніших обставинах офіцери поліції залишаться вірними Присязі, спрямують всі свої сили й професійну майстерність на підтримання миру та безпеки!Від професійної мотивації, рішучості, сили та сміливості залежить втілення в життя позитивних напрацювань та здобутків. Саме від того, які знання і навички випускники здобули під час навчання, залежить не тільки оцінка закладу вищої освіти, а й майбутнє країни!

Урочистий випуск в стінах університету – це свято, яке сьогодні об’єднало багато родин в усіх регіонах нашої країни. Це підсумок щоденної праці кожного працівника вишу, насамперед науковців, викладачів та вихователів. Упевнений, що згуртованість та творче натхнення колективу університету є запорукою майбутніх досягнень у модернізації освітнього процесу!

Тож бажаю всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, міцності духу, родинного затишку та спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на славні звершення у справі вірного служіння Українському народові!

 

З повагою

державний секретар

Міністерства внутрішніх справ України                                             О.В. Тахтай