У стінах рідної Альма матер – Харківському національному університеті внутрішніх справ – зустрілися випускники першого, другого та третього факультетів вишу різних років. Сьогодні це досвідчені фахівці, за плечима яких життєвий та професійний досвід, але кожен з них із задоволенням поринає у щасливі спогади років навчання, пригадуючи кумедні й веселі історії з курсантського життя. І виявляється, що для кожного з присутніх надзвичайно важливо побачитися зі своїми однокурсниками хоча б раз на кілька років, переступити поріг вишу, де отримав путівку в життя, потиснути викладачеві руку, на власні очі побачити як змінився на краще твій рідний університет. Всі говорять разом, згадують, перебивають одне одного, посміхаються. Настрій легкий і радісний.

Випускників привітали: ректор вишу Дмитро Швець, перший ректор навчального закладу (1992–2003 рр.; 2010–2012 рр.) Олександр Бандурка, проректори Анатолій Клочко та Олександр Бакумов, декани факультетів, курсові офіцери, викладачі.

В тому, що рідний університет постійно рухається вперед, крокуючи в ногу з часом, можна переконатися, побачивши все на власні очі – нові, технічно оснащені аудиторії, лекційні зали, навчально-тренувальні полігони, тири, спортивні майданчики, музей, надзвичайно красива територія вишу. Свої вітання випускникам підготували підрозділи Почесної варти університету та барабанщиць. За традицією, випускники посадили дерева.

Завжди важко визначити, коли закінчується зустріч. Вона не закінчується у певний час або дату, вона продовжується низкою маленьких зустрічей, після яких знову очікуєш нових побачень, приємних та яскравих емоцій. Тож, до нових зустрічей, випускники!

ВЗГ ХНУВС