Під час засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ ректор університету полковник поліції Дмитро Швець привітав переможців конкурсів та інших наукових заходів і вручив їм нагороди.

Віталій Найда – курсант 3 курсу факультету № 1 став національним переможцем України у міжнародному конкурсі студентських есе на тему політики Східного партнерства та став учасником конференції в Брюсселі з нагоди 10-річчя Східного партнерства, за участь в якій був відзначений Сертифікатом. Також Віталій Найда отримав Сертифікат за участь у Програмі «Study tours to Poland», яка розрахована на студентів закладів вищої освіти Східної Європи, зокрема України, Білорусі, Молдови. Курсанту вручено Диплом ІІ ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт пам’яті професора Віталія Кейса та Диплом ІІІ ступеня за перемогу у ХІІІ регіональному науковому конкурсі молодих вчених «Гендерна політика очима української молоді».

Дипломом за І місце у Міжнародному конкурсі ораторської майстерності «Ціцероній –2019» нагороджено Наталію Расторгуєву – курсанта 2 курсу факультету № 1. Кубком за підготовку Наталії Расторгуєвої  до конкурсу відзначено професора кафедри теорії та історії держави і права факультету №1 Юлію Загуменну.

Відзначено переможців конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України. Дипломом ІІІ ступеня в номінації «Кримінальне право і кримінологія» нагороджено курсанта 4 курсу факультету № 1 Ярославу Долинну за наукову роботу «Дитяча безпритульність в Україні як фонове для злочинності явище: сучасний стан проблеми та шляхи протидії» (науковий керівник  – доцент кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Михайло Фіалка).

Дипломом ІІІ ступеня в номінації «Інформаційні технології та кібербезпека» нагороджено курсанта 2 курсу факультету № 4 Владислава Лактіонова за наукову роботу «Розробка єдиної інформаційно-пошукової системи накопичення та аналізу інформації про правопорушення, виявленої у відкритих джерелах» (науковий керівник – доцент кафедри кібербезпеки факультету № 4 Олександр Манжай).

Дипломом ІІІ ступеня в номінації «Тактико-спеціальна та службово-бойова підготовка» нагороджено курсанта 4 курсу факультету № 1 Станіслава Бойка за наукову роботу «Концепція використання перешкод та укриттів в службово-бойовій діяльності Національної поліції України» (науковий керівник – старший викладач кафедри тактичної та тактико-спеціальної підготовки факультету № 3 Тихін Шевченко).

Дипломом ІІІ ступеня в номінації «Психологічне забезпечення» нагороджено курсанта 2 курсу факультету № 3 Дарину Шутко за наукову роботу «Особливості взаємозв’язку успішності адаптації та властивостей особистості курсантів-першокурсників ЗВО зі специфічними умовами навчання» (науковий керівник – професор кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Світлана Харченко).

За результатами Х Всеукраїнського студентсько-курсантського конкурсу наукових праць за темою «Проблеми у сфері забезпечення національної безпеки України очима майбутніх правоохоронців» Дипломом ІІ ступеня нагороджено курсанта 4 курсу факультету № 1 Вікторію Цебиногу за наукову роботу на тему «Профілактика та подолання кібербулінгу в Україні» (науковий керівник – провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи Володимир Чумак).

За результатами Х Всеукраїнського студентсько-курсантського конкурсу наукових праць за темою «Проблеми у сфері забезпечення національної безпеки України очима майбутніх правоохоронців» Дипломом ІІ ступеня нагороджено курсанта 2 курсу факультету № 2 Вікторію Глухеньку за наукову роботу на тему «Дискурс «ревнощі – злочин» у художніх текстах вітчизняної та зарубіжної літератури» (науковий керівник – доцент кафедри українознавства факультету № 2 Вікторія Перцева).

Дмитро Володимирович побажав нагородженим нових досягнень і перемог.

ВЗГ ХНУВС