Міжнародний благодійний бал «Коли збуваються мрії» вже багато років є яскравою подією в житті Харкова і дарує багато незабутніх вражень своїм гостям. Ювілейний десятий бал відбувся у бальній залі готелю Харків Палас Прем'єр. У заході взяли участь курсанти університету, начальники факультетів № 1 і № 4 Олександр Музичук і В’ячеслав Марков з дружинами, викладач кафедри криміналістики та судової експертології факультету №1 Владлена Приходько.

Бал проводився за ініціативи Харківського обласного благодійного фонду «Соціальна Служба Допомоги», Харків Палас Прем'єр Готелю, ЄКЦ «Бейт Дан», за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Після церемонії зустрічі гостей та урочистого відкриття балу розпочалася концертна програма, відбулися танцювальні майстер-класи для гостей балу, ярмарок дитячих виробів і сувенірів, благодійні лотерея та аукціон, вільні вальси, а також обрання короля та королеви балу. Ними стало подружжя випускників Харківського національного університету внутрішніх справ – Олександр Разумовський (випускник 2013 року) та Катерина Разумовська (випускниця 2017 року), які познайомилися три роки тому під час репетиції Міжнародного благодійного балу «Коли збуваються мрії». У коханні Катерині Олександр освідчився також під час цього балу у 2018 році.

За внесок у розвиток культури благодійності, а також за допомогу в організації та проведенні щорічного Міжнародного благодійного балу Харківському національному університету внутрішніх справ було висловлено подяку від ХОБФ «Соціальна служба допомоги».

Усі кошти, зібрані під час балу, будуть спрямовані на створення дитячого будинку сімейного типу.

ВЗГ ХНУВС