У Харківській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Науки та нагородження обласних стипендіатів. Нагороди стипендіатам під час святкового концерту вручали голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, голова Північно-Східного наукового центру Національної академії наук України і Міністерства освіти і науки України Володимир Семиноженко, президент Національної академії правових наук України Олександр Петришин, ректор Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна Віль Бакіров.

На нагороди було номіновано 20 видатних та 20 обдарованих молодих науковців, яким призначено обласні іменні стипендії у галузі науки за 13 номінаціями: хімія, фармація, гуманітарні науки, медицина та біологія, математика, технічні науки, фізика та астрономія, аграрні науки, правознавство, економіка, інформатика та комп’ютерні науки, науки про Землю.

Серед нагороджених – представник Харківського національного університету внутрішніх справ провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак. Він став стипендіатом обласної стипендії імені В.П. Маслова для обдарованих молодих науковців у номінації «Правознавство. Вручила нагороду голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.

В урочистому заході також взяли участь проректор університету Олександр Бакумов, науково-педагогічний склад, слухачі магістратури та  курсанти університету.

ВЗГ ХНУВС