Представники Харківського національного університету внутрішніх справ – працівники, курсанти, студенти на чолі з проректором Анатолієм Клочком – взяли участь у Всеукраїнській культурно-мистецькій акції «Парад вишиванок», яка проходила за підтримки голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної. Під час акції відбулася хода центром міста за участі громадськості, студентської молоді, інтелігенції. На сходах біля Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка відбувся концерт за участі творчих колективів міста.

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев привітав  всіх від імені керівника області Юлії Світличної.

«Всеукраїнський день вишиванки – свято, покликане зберегти споконвічні народні традиції. Вишиванка – це наш символ, тисячолітня історія. В кожному селі, місті, районі та регіоні країни є свої традиції і свої вишиванки. Але я переконаний, що це не лише наша історія, але й наше майбутнє. Символ свободи і нескореності, оберіг, з яким ми йдемо вперед», – зазначив Анатолій Бабічев.

 

ВЗГ ХНУВС