У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск слухачів факультету № 5 (заочного навчання). 214 дипломів про вищу освіту, з яких 72 дипломи магістрів та 142 бакалаврів за напрямами підготовки «Право», «Правознавство» та «Правоохоронна діяльність», отримали працівники поліції. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто загинув під час виконання службових обов’язків, та поклали квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

Відбулося вручення дипломів. В урочистій церемонії взяли участь ректор університету полковник поліції Дмитро Швець, перший проректор підполковник поліції Сергій Бортник, проректори Михайло Бурдін, Олександр Бакумов, Анатолій Клочко, керівництво та науково-педагогічний склад факультету.

Звертаючись до випускників, ректор університету поздоровив їх з успішним завершенням навчання, закликавши не зупинятися на досягнутому, не втрачати зв’язок один з одним та з університетом. «Упевнений, що високий рівень теоретичних знань та практичних навичок, які ви отримали під час навчання, допоможуть стати фахівцями своєї справи, набути практичного досвіду. Двері університету для вас завжди відкриті. Постійно працюйте над собою, підвищуйте свій рівень знань. Це є обов’язковою умовою вашого професійного та кар’єрного зростання. Успіхів вам!» – зазначив Дмитро Швець.

Від імені науково-педагогічного колективу з напутніми словами до випускників звернувся професор кафедри адміністративної діяльності поліції доктор юридичних наук підполковник поліції Сергій Шатрава. За надані знання й підтримку від імені випускників подякувала колективу університету старший лейтенант поліції Катерина Кравченко.

Завершилися урочистості музичним вітанням від учасників художньої самодіяльності.

ВЗГ ХНУВС