Центр Європейських ініціатив запрошує взяти участь у роботі групи авторів з метою написання колективної монографії Modern World tendencies in the development of science. Монографія буде видана Європейським видавництвом "Sciemcee Publishing” (м. Лондон, Великобританія) з присвоєнням їй номера ISВN Британської бібліотеки, що забезпечує індексацію тексту публікації.

Видання монографії Центру Європейських Ініціатив можна переглянути за посиланням: http://www.sciemcee.org/library/books/london/sustainabledevelopmentofnationaleconomy/FLASH/index.html

http://www.sciemcee.org/library/books/london/scientificdevelopmentandachievements/index.html

Матеріали буде розміщено у міжнародних базах даних British Library, National Library of Scotland, National Library of Wales, Bodleian Libraries (Oxford), University Library (Cambridge), Library of Trinity College (Dublin), World Сat.

Монографії приймаються англійською мовою.

Прийом заявок та статей для публікації в монографії – до 25 червня 2019 року.

Обсяг роботи – від 15 до 20 сторінок. Отримані матеріали будуть структуровані у вигляді глав (розділів) колективної монографії.

До участі у написанні колективної монографії запрошуються науковці, викладачі та аспіранти. Наукові роботи аспірантів необхідно направляти виключно у співавторстві з науковим керівником.

Британська бібліотека, в якій буде розміщено монографію, – одна з чотирьох, яку  включено у перелік бібліотек та баз даних для автоматичного приєднання наукової праці у вашому профілі на платформі Web of Science.

Покрокова інструкція – у прикріплених файлах:

 

Супровідний лист /files/monograph/cover_letter.pdf

Згода на публікацію /files/monograph/annex_1.doc

Відомості про авторів /files/monograph/annex_2.doc

Тематика розділів /files/monograph/annex_3.pdf 

Зразок оформлення наукової праці /files/monograph/annex_4.pdf

Посилання на монографію /files/monograph/annex_5.pdf