У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл курсантів 2 курсу факультету № 3, що здобувають освіту за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» та виявили бажання навчатися за схемою «курсант–слухач».

У заході взяли участь ректор університету полковник поліції Дмитро Швець, начальник відділу кадрового забезпечення Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції (міжрегіональний орган) Національної поліції України майор поліції Артем Ромчук, проректор університету Михайло Бурдін, декан факультету № 3 майор поліції Анатолій Колотік, начальник відділу кадрового забезпечення підполковник поліції Вадим Безусий та ін.

186 курсантів у серпні поточного року будуть направлені до територіальних підрозділів патрульної поліції майже усіх областей України для набуття практичного досвіду. Разом із тим юнаки та дівчата продовжать навчання в університеті, але за заочною формою і через рік отримають диплом про закінчення вишу за освітнім рівнем «бакалавр».

ВЗГ ХНУВС