Відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Гендерні дослідження», яка пройшла на базі Херсонського державного університету. У конференції взяли участь і представники Харківського національного університету внутрішніх справ – курсант 4 курсу факультету № 1 Вікторія Цебинога та її науковий керівник провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак.

У конкурсі взяли участь 57 студентських наукових робіт з 39 закладів вищої освіти. До участі у підсумковій науково-практичній конференції були запрошені лише 15 студентів з 13 закладів вищої освіти України, які захищали свої наукові роботи у секціях: «Новітні гендерні ролі та стереотипи», «Гендерні відносини в політиці та економічній сфері», «Гендерна соціалізація та становлення гендерної ідентичності особистості».

Свою наукову роботу – «Механізми репродукування гендерних стереотипів у системі протидії кібербулінгу: соціально-психологічний аспект» – курсант ХНУВС Вікторія Цебинога захищала у секції «Новітні гендерні ролі та стереотипи», яку представляли доцент кафедри журналістики Чорноморського Національного університету ім. П.М. Могили, заслужений журналіст України головний редактор газети «Акценти» Сергій Осолодкін, завідувач кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та соціології Херсонського державного університету, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Коршун.

За результатами конкурсу робота Вікторії Цебиноги здобула І місце та була нагороджена Диплом І ступеня.

ВЗГ ХНУВС