Студентка факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Тетяна Передерій, що навчається за освітньою програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» (фінансова безпека та фінансові розслідування), стала призером заключного етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика» та отримала Диплом ІІІ ступеня.

Під керівництвом завідувача кафедри економіки та фінансів Оксани Маковоз студентка підготувала наукову роботу на тему «Економічна політика у сфері забезпечення безпеки електронної комерції». Під час заключної науково-практичної конференції з доповідями виступили 27 студентів, які представляли 21 заклад вищої освіти України. В роботі галузевої конкурсної комісії взяли участь 22 провідних науково-педагогічних працівника з 11 закладів вищої освіти України. 

Методист вищої категорії відділу модернізації вищої освіти Інституту модернізації змісту освіти МОН України Наталія Михайленко відзначила високий рівень підготовки та організації конкурсу наукових студентських робіт зі спеціалізації «Економіка та економічна політика». Член оргкомітету конкурсу начальник управління економічного аналізу Антимонопольного комітету України Дар’я Чередніченко наголосила на важливості проведення таких наукових заходів з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого та професійного зростання.

Конкурс проходив на базі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Учасники фінального етапу конкурсу, студенти та викладачі закладів вищої освіти України подякували організаторам Конкурсу за теплий прийом та високий рівень проведення інтелектуальних змагань на принципах академічної свободи та доброчесності, об’єктивності та творчої спрямованості.

ВЗГ ХНУВС