Старший викладач кафедри українознавства факультету № 2 Наталія Єльнікова разом із працівниками Золочівського ВП Дергачівського ВП ГУНП в Харківській області старшими лейтенантами поліції Віктором Автомоновим та Максимом Шараповим провела бінарне заняття з дисципліни «Українська мова професійного спрямування» у навчальній групі Ф 1–101 на тему «Документ як основний вид писемного професійного мовлення».

Під час заняття було застосовано інноваційні технології у вигляді презентації, а навчальний матеріал поєднали із практичною діяльністю. Викладач наголосила на тому, що культура укладання документів свідчить про загальну культуру ділового спілкування. Представники Національної поліції зазначили, що документ має бути оформлений у встановленому порядку відповідно до чинного законодавства. Текст документа повинен бути зрозумілим, побудованим відповідно до характеру ділових паперів, характеризуватися точністю та ясністю.

Проведення бінарних занять сприяє підвищенню мотивації, ініціативності та зацікавленості курсантів до навчального процесу.

ВЗГ ХНУВС