Доцентом кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександром Радченком проведено профорієнтаційні заходи у Харківській загальноосвітній школі № 70.

Олександр Іванович надав учням 11 класу вичерпну інформацію про можливості отримання спеціалізованої вищої юридичної та іншої освіти в Харківському національному університеті внутрішніх справ за рахунок бюджетних коштів та на контрактній основі. Він наголосив на перевагах навчання в університеті, серед яких гарантія подальшого працевлаштування курсантів в органах і підрозділах Національної поліції України. Також звернув увагу молоді на можливості особистісного самовдосконалення курсантів і студентів під час навчання у наукових гуртках, гуртках художньої самодіяльності, спортивних секціях тощо.

Олександр Радченко запросив учнів випускного класу відвідати університет, щоб старшокласники ознайомилися з навчальним закладом, більше дізналися про факультети, спеціальності, за якими готують фахівців для Національної поліції, а також про можливості, які відкриває отримання престижної освіти перед молоддю. Учні також отримали відповіді щодо особливостей вступу до вишу, навчання у ньому та проходження служби в поліції.

ВЗГ ХНУВС