Професор кафедри теорії та історії держави і права Юлія Загуменна разом з курсантами факультету № 1 Наталією Расторгуєвою, Аліною Тельною, Віталієм Найдою та курсантом факультету № 2 Анастасією Дорош взяли участь у науково-практичній конференції «Актуальні проблеми розвитку управлінських систем: досвід, тенденції, перспективи».

Актуальність обраних студентами тем довів жвавий інтерес з боку аудиторії. Питання, які ставились доповідачам, часом переростали в обговорення та дискусії. Після перерви конференція продовжила роботу у форматі двох панелей. Перша панель – «Від сталого розвитку міст і громад до сталого розвитку держави» та друга панель – «Цілі сталого розвитку – життєздатність громади». Студенти презентували свої роботи перед кафедральними колективами, що будуть опубліковані у збірнику матеріалів конференції «Актуальні проблеми розвитку управлінських систем: досвід, тенденції, перспективи».

У рамках конференції відбулося нагородження переможців та учасників конкурсу творчих робіт (есе) на тему цілей сталого розвитку, який проходив за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні. Серед нагородженихі курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ. Курсант 2 курсу факультету № 1 Наталія Росторгуєва здобула загальне ІІ місце, а курсанти 3 курсу факультету № 1  Віталій Найда, Аліна Тельна та курсант 1 курсу факультету № 2 Анастасія Дорош отримали дипломи за активну участь.

ВЗГ ХНУВС