Під час ранкового шикування особового складу Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося нагородження курсантів і студентів навчального закладу, які посіли призові місця у змаганнях з різних видів спорту.

Так, у змаганнях «Спорт протягом життя» у спринтерській лижній гонці на 1 км курсант ІІІ курсу факультету № 4 Катерина Кириченко посіла ІІІ місце. У гонці вільним стилем на дистанції 3 км Катерина Кириченко посіла І місце, на ІІ місці – курсант ІІІ курсу факультету № 1 Дар’я Бистро й на ІІІ місці – студент І курсу факультету № 6 Анна Особливець.

У змаганнях з естафетних лижних гонок 3х3 км команда університету у цьому ж складі зайняла ІІ місце, а в загальнокомандному заліку – ІІІ місце.

За результатами змагань у відкритій першості університету з шашок команди факультетів посіли наступні місця: І місце – виборов факультет № 4, ІІ місце – факультет № 1, ІІІ місце – факультет № 6, IV місце – факультет № 3, V місце – факультет № 2.

 У відкритому чемпіонаті Харківської області з таїландського боксу спортсмени університету також вибороли призові місця:

  • курсант ІІ курсу факультету № 1 Вадим Бігун посів І місце у ваговій категорії до 60 кг;
  • курсант ІІ курсу факультету № 2 Дмитро Волков зайняв І місце у ваговій категорії до 67 кг;
  • курсант ІІІ курсу факультету № 2 Антон Черніков виборов І місце у ваговій до 71 кг;
  • курсант І курсу факультету № 2 Максим Грималяк посів І місце у ваговій категорії до 71 кг серед юніорів;
  • курсант ІІ курсу факультету № 1 Богдан Бутенко зайняв І місце у ваговій категорії до 75 кг.

Нагороди було вручено й спортсменам, які зайняли призові місця у чемпіонаті ФСТ Динамо України з гирьового спорту.

Переможців привітав ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, який побажав молоді нових успіхів і спортивних досягнень.

ВЗГ ХНУВС