Завершили навчання на курсах підвищення кваліфікації у Харківському національному університеті внутрішніх справ представники шостого заїзду керівного складу кримінального блоку органів та підрозділів Національної поліції України та науково-педагогічних працівників кафедр оперативно-розшукової спрямованості закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання. Курси були започатковані за ініціативи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.

31 слухач з усієї України успішно пройшли тестування та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації. Їх вручив перший заступник Голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції генерал поліції другого рангу В’ячеслав Аброськін. В’ячеслав Васильович подякував керівництву та колективу вишу за високий рівень організації занять і підкреслив, що курси було започатковано для того, щоб працівники поліції усіх областей України мали змогу отримувати нові знання, спілкуватися один з одним, ділитися досвідом та напрацюваннями, які підвищать їх професійний рівень.

Заняття зі слухачами проводили керівники та представники департаментів кримінального блоку Національної поліції України, професорсько-викладацький склад Харківського національного університету внутрішніх справ. Усі заняття проходили у формі діалогу. Кожен міг висловити свою думку, поставити запитання та отримати відповідь. Для працівників поліції проводилися бінарні заняття за участі представників Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Заслуженого професора M.С. Бокаріуса, слухачі поспілкувалися з майбутнім поповненням своїх підрозділів – курсантами, які іще навчаються в університеті, але скоро прибудуть за місцем несення служби,  познайомилися з університетом тощо.

Ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко побажав випускникам курсів постійно підвищувати свій професійний рівень та використовувати в роботі передовий вітчизняний і зарубіжний досвід.

У заході також взяли участь перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець та проректор університету Олександр Бакумов.

ВЗГ ХНУВС