У Кінологічному центрі ГУНП в Харківській області доцентом кафедри адміністративної діяльності поліції факультету № 3 майором поліції Вадимом Селюковим разом із працівниками центру проведено практичне заняття з курсантами групи Ф3-103 на тему «Знайомство з цуценям. Привчання собаки до службової діяльності. Відбір собаки за особистими якостями та характером для різних напрямів службової діяльності».

Під час заняття курсанти навчилися первинним навичкам роботи з цуценям, з’ясували, які риси необхідно розвивати у цуценяти для різних напрямів майбутньої діяльності службового собаки, відпрацювали навички щодо зацікавлення собаки до пошуку, привчання її до витримки та правильної фіксації положення тіла при виявленні речі або знаряддя, що розшукувалися.

Заняття було проведено у рамках підготовки офіцерів-кінологів для підрозділів Національної поліції України за підтримки керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ та відділу організації кінологічної діяльності Національної поліції України.

ВЗГ ХНУВС