Студенти факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ зустрілися з Володимиром Чистиліним – Заслуженим журналістом України, громадським активістом, координатором харківського Євромайдану, автором і продюсером фільму «Герої не вмирають», презентація якого відбулася у 2017 році на Першому Національному каналі України.

Фільм «Герої не вмирають» є першим дослідженням внутрішнього голосу драйверів української революції. Це унікальна кінострічка про життя та смерть трьох харків’ян – Владислава Зубенка, Євгена Котляра та Юрія Паращука, які загинули за свободу та незалежність України під час розстрілу Небесної Сотні 20 лютого 2014 року.

За словами автора й продюсера фільму: «Історію роблять не якісь супергерої, а звичайні люди, якими ми й хотіли показати наших хлопців з харківського Євромайдану». Через долю трьох сміливих чоловіків кінострічка розкриває тему героїв і відповідає на запитання – як ними стають, що має відбутися в житті людини, щоб вона склала свій вирішальний іспит у житті?

Володимир Чистилін чверть століття працює у ЗМІ. Він головний редактор газети «Громадянське суспільство», продюсер студії «Док.Кіно.Трансформації», член координаційної ради з національно-патріотичного виховання при Харківській обласній державній адміністрації. Має державну нагороду – «25 років Незалежності» за розвиток демократії на Харківщині.

ВЗГ ХНУВС