У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся тренінг з питань лідерства та управління для керівників середньої ланки відділів поліції Харківської області та працівників університету. Тренінг проводився за підтримки Консультативної Місії Європейського Союзу. Його провели Пітер Вілсон (Великобританія) та Ян Шмідт (Данія).

Тренінг був присвячений питанням управління персоналом на рівні керівників секторів, відділів, відділень та інших підрозділів поліції, підвищенню їх обізнаності в методиках менеджменту, мотивації персоналу до роботи та створення необхідних умов для ефективного здійснення функцій органів поліції. Значна увага приділялася питанню ролі керівника у колективі та його вмінню правильно організувати робочий процес у підрозділі.

У тренінгу взяли участь представники Валківського, Ізюмського, Дергачівського, Харківського та Балаклійського відділів поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області, які представляли сектори логістики, слідства, моніторингу, превенції, матеріально-технічного та кадрового забезпечення, а також п’ять працівників ХНУВС. Як зазначив проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Анатолій Клочко, лідерські якості та вміння правильно спланувати роботу є одними з основних для будь-якого керівника. І такі тренінги дозволяють поліцейським підвищити свій професійний рівень та опанувати європейські стандарти. Після закінчення тренінгу його учасники отримали сертифікати за підписом Голови місії Європейського Союзу в Україні Кястутіса Ланчінскаса.

ВЗГ ХНУВС