Заступник декана факультету № 6 Оксана Брусакова разом із доцентом кафедри загальноправових дисциплін Крістиною Кісельовою, доцентом кафедри правового забезпечення господарської діяльності Дар’єю Коробцовою та студентами факультету відвідали  Музей історії прокуратури Харківської області. Екскурсію провів Голова Харківської обласної ради спілки ветеранів прокуратури Олександр Гонкін.

Музей історії прокуратури Харківської області був відкритий 7 травня 1997 року, напередодні 52-ї річниці Перемоги у Другій Світовій війні.

За більш, ніж 15 років роботи він став історико-культурним, освітнім та науково-дослідницьким громадським закладом регіону, який по праву вважається найкращим серед аналогічних відомчих установ України. Музей історії прокуратури Харківської області унікальний, як мінімум, з двох причин. Він був першим не лише в Україні, але й на теренах колишнього Радянського Союзу. До того ж його створили у рекордно короткий термін – усього за рік, у той час, як фахівці музейної справи переконували, що потрібно не менше 2–3 років.

ВЗГ ХНУВС