Доцент кафедри кримінально-правових дисциплін факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Вікторія Давиденко провела зустріч з учнями 10 та 11 класів Харківської спеціалізованої школи I-III ступенів № 29. Вона ознайомила учнів з умовами вступу до університету, специфікою підготовки курсантів, студентів та слухачів за різними спеціальностями та формами навчання, перевагами навчання на військовій кафедрі, навчальних курсах підготовки до ЗНО тощо.

Вікторія Леонідівна також розповіла, що в університеті створені належні умови для навчання та відпочинку – сучасна матеріально-технічна база, потужний науково-педагогічний колектив, сучасні санітарно-побутові умови для курсантів і студентів у гуртожитках, постійно проводяться культурно-масові та спортивні заходи.

Учнів старших класів, їх батьків та друзів викладач університету запросила на День відкритих дверей, що відбудеться 22 лютого 2019 року об 11.00. Цього дня в університеті проходитимуть тактико-спеціальні навчання. Юнаки та дівчата спостерігатимуть за проведенням тактико-спеціальних навчань за участі курсантів університету та за діями підрозділів поліції під час масових заворушень, зможуть ознайомитися з бойовою та спеціальною технікою, зразками озброєння та спеціального обладнання підрозділів Національної поліції України тощо.

ВЗГ ХНУВС