В Інституті післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ розпочали навчання на курсах підвищення кваліфікації представники Головних управлінь Національної поліції та Управлінь патрульної поліції в Харківській, Полтавській та Сумській областях. Протягом двох тижнів поліцейські підвищуватимуть свою кваліфікацію за напрямами «слідчі», «патрульна поліція», «поліція особливого призначення», «підрозділи захисту економіки».

Також в інституті розпочалися навчання і для слухачів курсів первинної професійної підготовки за новими програмами – терміни навчання за якими збільшено з чотирьох до шести місяців. Слухачі, які пройдуть усі етапи підготовки та успішно складуть державну кваліфікаційну атестацію, поповнять ряди поліцейських підрозділів забезпечення та підрозділів кримінальної поліції.

Зі слухачами Інституту післядипломної освіти зустрілися ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, проректор університету Михайло Бурдін та директор інституту Євгеній Жеребцов. Вони наголосили на важливості здобуття слухачами якісної освіти, дотриманні службової дисципліни та правил внутрішнього розпорядку, а також підкреслили, що в університеті є всі необхідні умови для навчання, самостійної підготовки, занять спортом та відпочинку.

ВЗГ ХНУВС