Під час засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ було відзначено працівників, курсантів та слухачів магістратури університету, які стали переможцями різних конкурсів і номінацій. Їх привітав і вручив нагороди ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко.

Дипломи переможця конкурсу творчих робіт на тему «10 кроків прокурора до подолання корупції» за підписом Генерального прокурора України та Міністра освіти і науки України отримали курсант 3 курсу факультету № 1Віталій Найда та слухач магістратури факультету № 1 Тетяна Гавриленко, Подяками за допомогу студенту в здобутті перемоги у конкурсі були відзначені викладач кафедри криміналістики та судової експертології факультету № 1Юлія Заболотна та професор кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 Андрій Ященко. Диплом конкурсу отримав і Харківський національний університет внутрішніх справ за перемогу студентів у конкурсі творчих робіт.

Дипломом за перемогу у номінації «Науковець» ХХ обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена» за підписом Голови Харківської обласної державної адміністрації нагороджений завідувач кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету №1, доктор юридичних наук, професор Олександр Юхно.

Сертифікат на отримання стипендії Харківського міського голови «Обдарованість» у 2018/2019 навчальному році ректор університету вручив курсанту 2 курсу факультету № 3 Катерині Шакаловій.

За перемогу наукової роботи «Надання Томосу Україні як синтез національної та європейської ідентичності» в Національному конкурсі творчих робіт «Європейські цінності» до Дня Соборності України Дипломом І ступеня відзначено курсанта 4 курсу факультету № 1 Вікторію Цебиногу. Подяку за наукове керівництво переможця конкурсу вручено провідному науковому співробітнику відділу організації наукової роботи Володимиру Чумаку.

Подяками за вагомий внесок у розвиток сучасної державної молодіжної політики, сумлінну працю, високий професіоналізм за підписом Голови Харківської обласної ради відзначені: провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи Володимир Чумак та завідувач відділення моніторингу якості підготовки навчально-методичного відділу Тетяна Фоменко.

Валерій Васильович привітав усіх із здобутками та побажав нових успіхів і досягнень.

ВЗГ ХНУВС