Працівники Інституту післядипломної освіти та факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали загальноосвітні школи Чугуївського району Харківської області. У Коробочкінському та Чкаловському навчально-виховних комплексах представники університету зустрілися з учнями випускних класів.

Зі школярами та представниками педагогічного складу цих навчальних закладів поспілкувалися працівники інституту – заступник директора інституту Юрій Кирилішин, провідний фахівець інституту Ігор Овчаренко, доцент кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Ігор Коцан.

Представники університету відповіли на всі запитання юнаків і дівчат щодо вступу до університету як за державним замовленням, так і за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб, а також можливості підготовки до складання ЗНО за допомогою дистанційних підготовчих курсів.

Викладач циклу спеціальних дисциплін Інституту післядипломної освіти Сергій Захарченко продемонстрував учням прийоми фіксації дактилоскопічних слідів та перевірки водіїв на вміст алкоголю за допомогою газоаналізатора алкотестера «Драгер».

ВЗГ ХНУВС