З учнями 9 класу Черкаського колегіуму «Берегиня» проведено консультацію в режимі Skype-зв'язку провідним фахівцем відділення практичного навчання навчально-методичного відділу Харківського національного університету внутрішніх справ Юрієм Кушнеруком. Він надав інформацію про особливості вступу та навчання у ХНУВС, про організацію дозвілля, роботу спортивних секцій, про виховання, умови проживання та навчання курсантів і студентів. Він також розповів про підготовчі, дистанційні курси для підготовки до ЗНО, що функціонують на базі порталу дистанційної освіти університету, ознайомив з діяльністю військової кафедри вишу.

Під час зустрічі кожен учень отримав відповіді на всі запитання, що стосувалися порядку оформлення документів на навчання, вибору предметів ЗНО, прохідного балу за різними спеціальностями, особливостей підготовки окремих категорій майбутніх поліцейських, проходження курсантами стажування в органах поліції тощо.

Спілкування учнів з представником вишу відбулося в рамках пізнавальної інтерактивної зустрічі «Моя майбутня професія – поліцейський», яку організувала та провела провідний фахівець з профорієнтації Черкаського міського центру зайнятості Юлія Симошенко.

ВЗГ ХНУВС