Розпочато роботу екзаменаційних комісій у Харківському національному університеті внутрішніх справ щодо атестації здобувачів вищої освіти у 2019 році. В університеті створено 8 екзаменаційних комісій. Проведено робочу нараду з секретарями екзаменаційних комісій факультетів №№ 1, 3, 5, 6 та Сумської філії з використанням он-лайн трансляції.

Завідувач відділення моніторингу якості підготовки навчально-методичного відділу Тетяна Фоменко ознайомила присутніх з обов’язками секретаря екзаменаційних комісій (згідно з наказом ХНУВС від 02.06.2017 № 288 «Про затвердження Положення про створення та організацію роботи екзаменаційних комісій ХНУВС»), роз’яснила, як правильно оформлювати протоколи роботи та звіти.

Завідувач відділення моніторингу відділу кадрового забезпечення Сергій Терницький звернув увагу на дотримання Закону України «Про запобігання корупції», виконання Методичних рекомендацій щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (затверджені рішенням НАЗК від 29.09.2017 № 839) та Антикорупційної програми ХНУВС (затверджена наказом ХНУВС від 30.03.2018 № 181).