У Харківському регіональному інституті Національної академії державного управління при Президентові України відбулася нарада щодо проведення волонтерського з’їзду студентів вищих навчальних закладів м. Харкова. Від Харківського національного університету внутрішніх справ у нараді взяли участь заступник декана факультету права та масових комунікацій Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Загородній та студентка 4-го курсу факультету Олена Скляр.

На нараді були присутні: директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації  Анатолій Бабічев, директор Харківського регіонального інституту Національної академії державного управління при Президентові України Людмила Бєлова та інші.

Проведення з’їзду  заплановано на 23 травня 2015 року. Його головна мета полягає у поширенні та розвитку волонтерського руху у Харкові, а також залученні до нього мотивованої студентської молоді.

У з’їзді братимуть участь близько ста студентів, які представляють волонтерські осередки ВНЗ та волонтерські організації. Формат проведення з’їзду визначено як квест-гру зі змаганням команд (маршрут гри охоплює 8 змагальних площадок). У фінальній частині з’їзду заплановано зустрічі з бійцями АТО, концерт за участю представників ВНЗ та частування кашею  польової кухні.

Від Харківського національного університету внутрішніх справ у з’їзді братимуть участь два загони: один – волонтерській, у складі якого 10 студентів і другий, із 10 студентів, – у якості помічників штабу з’їзду. Командиром волонтерського загону обрано студента 1-го курсу Максима Хвилю, а старшим групи помічників – студентку 4-го курсу Олену Скляр.

 

ВЗГ ХНУВС