Відбулися урочисті заходи з нагоди приведення до Присяги працівника поліції випускників курсів первинної професійної підготовки Інституту післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ.

Після традиційного урочистого внесення Державного Прапора України та Прапора університету від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка випускників привітав перший проректор вишу Дмитро Швець. Він зазначив, що кожний випускник пройшов складний шлях випробувань, продемонстрував витримку й наполегливість в оволодінні новими знаннями та навичками. Дмитро Швець побажав поліцейським успіхів у роботі, кар’єрного зростання та завжди керуватися Законом.

28 випускників, промовляючи слова Присяги, обіцяли вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих захисників України та правоохоронців.

За результатами опитування слухачів курсів первинної професійної підготовки кращим викладачем став працівник Інституту післядипломної освіти Олександр Мірошко. За професіоналізм, науковий та творчий підхід до викладання, об’єктивність і принциповість Дмитро Швець вручив йому вимпел.

Прозвучали слова «Прагнути! Досягати!», які є девізом Інституту післядипломної освіти університету. 

Від імені слухачів до присутніх звернулась випускник курсів первинної професійної підготовки рядовий поліції Юлія Драгунова, яка подякувала керівництву та колективу університету за знання та досвід, отримані під час навчання, й запевнила, що випускники гідно нестимуть службу в лавах Національної поліції України, захищаючи права та свободи громадян.

ВЗГ ХНУВС