У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися загальні збори наукового товариства курсантів і студентів. Під час заходу було підбито підсумки роботи товариства за минулий рік та проведено урочисте відкриття наукового сезону 2018–2019 рр. Відбулося обрання керівного складу  наукового товариства – голови, заступника голови та секретаря. Очолила наукове товариство викладач кафедри криміналістики та судової експертології кандидат юридичних наук Юлія Заболотна, заступником голови обрано викладача кафедри кримінального права та кримінології кандидата юридичних наук Тетяну Шевчук, секретарем – курсанта 3 курсу факультету № 1 Віталія Найду.

Під час засідання відбулося нагородження подяками Вченої ради університету кращих наукових керівників з числа науково-педагогічного складу вишу, а також відзначено капітанів команд факультетів за активну участь у науковому житті університету та проведення наукового квесту з нагоди Дня юриста.

Під час відкриття наукового сезону за новою традицією відбулося вручення новообраному голові товариства символу науки та мудрості – сови. Творчі виступи підготували члени наукового товариства.

ВЗГ ХНУВС