У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося урочисте вручення поліцейським довідок про отримання первинної професійної підготовки.

Випускники, серед яких 26 представників Сумської, Полтавської, Черкаської та Луганської областей, вже наступного дня розпочнуть свою службу. Директор центру підполковник  поліції В’ячеслав Драновський від імені ректора Харківського національного університету внутрішніх справ генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка привітав випускників і зазначив, що кожний із них пройшов складний шлях відбору і має реалізуватися у професії для забезпечення правопорядку в державі, захисту громадян від протиправних посягань, адже девіз Національної поліції України – «Служити та захищати!». Заступник директора центру підполковник поліції Дмитро Дівочий наголосив, що вибір професії поліцейського – це свідомий вибір дорослої людини: «І лише від вас залежить якою буде ваша служба. Ви – нове покоління поліцейських, яким не можна не виправдати довіру людей! Будьте гідними їх сподівань і надій!».

В’ячеслав Драновський звернувся до випускників з напутніми словами та вручив подяки за сумлінне виконання службових обов’язків, досягнуті успіхи в навчанні та активну участь у громадському житті колективу.

В урочистих заходах взяли участь представники викладацького складу центру, гості, близькі та знайомі випускників. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов’язків.

«Академія поліції», м. Суми