Працівники, курсанти та студенти Харківського національного університету внутрішніх справ на чолі з проректором навчального закладу Анатолієм Клочком взяли участь у святкових заходах, приурочених до 150-ї річниці заснування міста Краматорськ.

Урочистості проходили на центральній площі міста. Мешканців Краматорська вітали з річницею представники органів державної влади та місцевого самоврядування, численні гості свята. Святковий і радісний настрій жителів Краматорська підтримували виступи артистів та художніх колективів. Підрозділ карабінерів Харківського національного університету внутрішніх справ продемонстрував вправність курсантів у поводженні зі зброєю, духовий оркестр вишу виконав низку відомих музичних композицій, нікого не залишили байдужим виступи танцювального колективу художньої самодіяльності університету та ансамблю барабанщиць. Мешканці міста гучними оплесками зустрічали представників художніх колективів вишу, підтримували їх та були вражені тим, що у Харківському національному університеті внутрішніх справ велику увагу приділяють естетичному вихованню майбутніх поліцейських.

Під час заходів працівники університету спілкувалися з жителями Краматорська, розповідали про університет та запрошували юнаків і дівчат на навчання. Вони знайомили молодь зі спеціальностями, за якими готують в університеті фахівців для всіх підрозділів Національної поліції. Для того, щоб стати курсантом чи студентом університету необхідно не лише добре вчитися, займатися спортом, бути різносторонньою особистістю, а, перш за все, справжнім патріотом своєї держави. Для цього в університеті створена чудова матеріальна база, численні наукові, спортивні гуртки, гуртки художньої самодіяльності, які дозволяють кожній молодій людині отримати чудову освіту та реалізувати себе у житті.

 ВЗГ ХНУВС