У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» відбулися урочисті заходи до Дня Державного Прапору України та 27-ї річниці Незалежності України.

«День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним Прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний Прапор. Бажаю всім нам бути гідними пам'яті наших попередників, які працею, здоров'ям, а деколи і своїм життям створювали славу і велич Державного Прапора країни!

Вже 27-й рік ми відзначаємо День Незалежності України! З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу. Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави. Щиро вітаю всіх вас зі святом, бажаю успіхів, здоров'я, щастя, благополуччя!», - такими словами привітав слухачів та працівників закладу директор центру  підполковник поліції В’ячеслав Драновський.

Після урочистого маршу слухачам продемонстрували відеоролики про історію Державного Прапору та Незалежності України та продекламували вірші про любов до України.

 

ВЗГ ХНУВС