Під час візиту до Харківського національного університету внутрішніх справ Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков разом з головою Харківської обласної державної адміністрації Ігорем Райніним, який є і головою Наглядової ради університету, правозахисником, головою експертної ради з реформування МВС та прав людини при МВС України Євгеном Захаровим, а також випускником університету, а нині начальником ГУМВС України в Київській області Вадимом Трояном, начальником ГУМВС України в Харківській області Анатолієм Дмитрієвим ознайомилися з матеріально-технічною базою навчального закладу, де будуть проходити навчання майбутні працівники нової патрульної служби. Вони оглянули медико-санітарну частину, навчально-тренувальні комплекси – криміналістичний та райвідділ міліції, 100-метровий тир, ознайомилися зі спортивним комплексом, побували у гендерному центрі, зеленій кімнаті, виставковій залі, аудиторії-амфітеатрі, оглянули експонати університетського музею.

Арсен Аваков зазначив, що Харківський національний університет внутрішніх справ є одним з найкращих відомчих навчальних закладів і стане хорошою навчальною базою для підготовки поліцейських нової формації. Ректор університету Сергій Гусаров подякував Міністру за високу довіру.

Наприкінці візиту Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін за традицією, на згадку про візит до університету, на головній алеї посадили дерева.

 ВЗГ ХНУВС