Першими дипломи Харківського національного університету внутрішніх справ отримали відмінники навчання. Зі словами вітання та настановами документи вручили ректор навчального закладу генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Лариса Карпова.

Вітаючи випускників із знаменною подією у житті, Валерій Васильович побажав їм гідно застосовувати отримані знання на практиці, бути хорошими фахівцями і постійно вчитися. Багато хто з випускників у майбутньому обирають для себе професію правоохоронця. Валерій Васильович побажав їм «завжди залишатися на боці Закону, виявляти високу правову культуру та пам’ятати все, чому їх навчили у виші».

Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної випускників привітала директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Лариса Карпова: «Успіхів вам у здійсненні всіх ваших мрій, щастя, здоров’я, натхнення,   високих цілей та амбітних планів задля рідної Харківщини та нашої України!».

Від науково-педагогічного складу університету зі словами настанов до молоді звернувся завідувач кафедри цивільного права та процесу факультету № 6 Юрій Жорнокуй.

Анастасія Холдоєнко від усіх студентів-випускників подякувала колективу університету за отримані якісні знання, за турботливе та уважне ставлення до молоді та зазначила, що роки навчання в університеті випускники пам’ятатимуть, як одні з найкращих у своєму житті.

Урочисті заходи завершилися показовими виступами курсантів, яких було підготовлено кафедрою спеціальної фізичної підготовки, а також духового оркестру та художньої самодіяльності.

Усі присутні мали можливість оглянути розташовану на плацу бойову та спеціальну техніку, зразки зброї Національної поліції України, Національної Гвардії України, Державної прикордонної служби, а також спеціальне обладнання, надане Харківським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України.

ВЗГ ХНУВС