Доцент кафедри трудового та господарського права факультету № 2 кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник, підполковник поліції Валентина Гончарук разом з інспектором-черговим відділу оперативного реагування управління «КОРД» ГУНП в Луганській області старшим лейтенантом поліції Романом Дубілєвим провели бінарне заняття «Вибухові речовини та засоби їх підривання» з курсантами 3 курсу факультету № 1.

Під час заняття Роман Дубілєв охарактеризував природу вибуху, окреслив його форми, розкрив характеристику основних властивостей вибухових речовин, використовуючи приклади з практики. Він акцентував увагу курсантів на правилах поводження з саморобними вибуховими пристроями, з якими не рідко мають справу поліцейські при здійсненні службової діяльності. Також звернув увагу на зарубіжний досвід роботи підрозділів спеціального призначення та можливості його впровадження в Україні.

На занятті були присутні працівники підрозділів кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області та відділу організаційного забезпечення управління «КОРД» ГУНП в Донецькій та Луганській областях.

 

ВЗГ ХНУВС