У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся ІV Міжнародний студентський саміт «Перспективи збереження і розвитку демократичних тенденцій функціонування держави в умовах загострення глобалізаційних викликів». У ньому взяли участь представники Харківського національного університету внутрішніх справ: провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак та курсанти 3-го курсу факультету №1 Вікторія Цебинога та Олена Цебинога.

Саміт зібрав близько 40 учасників із 15-ти міст України. На розгляд журі були представлені різні проекти, але для презентації обрано 17 найкращих досліджень. Обговорювалися досить актуальні питання, як для сфери юриспруденції, так і для перспектив розвитку України в цілому: конституційно-правова модель «Smart-city», особливості забезпечення національної безпеки держави в умовах гібридної війни, інноваційні технології 3D-сканування у криміналістичній діяльності підрозділів поліції тощо.

Курсанти ХНУВС Вікторія Цебинога та Олена Цебинога презентували дослідження на тему: «Забезпечення національної безпеки держави в умовах гібридної війни: сучасні реалії та міжнародний досвід», яку підготували під керівництвом наукового керівника Володимира Чумака. За результатами конкурсу посіли 2 місце та отримали Диплом ІІ ступеня.