Завідувач кафедри правового забезпечення господарської діяльності Харківського національного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук, професор Ольга Гетманець і доцент кафедри правового забезпечення господарської діяльності кандидат юридичних наук Дар’я Коробцова взяли участь та виступили з доповідями на Х Міжнародній науково-практичній конференції «Закарпатські правові читання». Вона проводиться щороку і її головна мета – обмін інформацією про наукові здобутки науковців вищих навчальних закладів у сфері юриспруденції.

До учасників конференції, які представляли вищі навчальні заклади України, Румунії, Білорусії та Латвії, з вітальним словом звернувся декан юридичного факультету УжНУ, доктор юридичних наук, професор Ярослав Лазур.

В  рамках роботи конференції працювали 10 секцій, доповіді звучали українською та англійською мовами. Коло питань, які обговорювалися під час наукового заходу, викликали велику зацікавленість серед науковців, представників органів влади та студентів. За результатами роботи конференції було обговорено та ухвалено рекомендації, спрямовані на пошук шляхів вирішення актуальних питань, які обговорювались під час роботи науково-практичного заходу.  

Конференція була організована та проведена Ужгородським національним університетом.

ВЗГ ХНУВС