У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася зустріч випускників 2003 року, які навчалися за спеціальностями: «Правознавство», «Інформаційні управляючі системи та технології» та «Захист інформації та автоматизація її обробки» на факультеті № 3 – управління та інформатики (нині – факультет № 4). 15 років потому вони зібралися у рідному університеті, щоб побачити одне одного, поспілкуватися, згадати роки навчання, поділитися новинами.

Випускників привітали ректор університету генерал поліції третього рангу Сокуренко Валерій Васильович, перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець, проректор Анатолій Клочко. Вони зазначили, що навчальний заклад пишається своїми випускниками, радіє їх успіхам і досягненням та завжди радий бачити у стінах рідної Альма матер.

Під час візиту випускники зустрілися з деканом факультету № 4 підполковником поліції В’ячеславом Марковим  та заступником декана з навчально-методичної роботи Павлом Макаренком. Вони дізналися про успіхи та досягнення факультету, його структурні підрозділи та перспективи розвитку; переглянули фільм про Харківський національний університет внутрішніх справ, оглянули територію навчального закладу, у тому числі спортивні зали, стрілкові тири, навчально-тренувальні полігони – криміналістичний, відділ поліції, центр боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору, тренінгову кімнату, оснащену Координатором проектів ОБСЄ в Україні, сучасні навчальні аудиторії, спальні приміщення, музей університету, спортивний багатофункціональний комплекс «Динамо-Арена».

Як подарунок рідному університету та на згадку про свої роки навчання випускники започаткували алею. Вони привезли з собою саджанці молодих дерев, які посадили біля головного входу адміністративного корпусу вишу. Продовжувати цю традицію  – випускникам наступних років, як нагадування про нерозривний зв'язок поколінь.

 

ВЗГ ХНУВС