Кафедра економіки та фінансів факультету права та масових комунікацій Харківського національного університету внутрішніх справ сумісно з кафедрою управління фінансовими послугами Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця провели на базі останнього Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Сучасні проблеми фінансового моніторингу». В організації конференції також взяли участь Державна служба фінансового моніторингу України, Національний університет державної податкової служби України, Харківський національний університет будівництва та архітектури, Харківський інститут фінансів українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі.

На пленарному засіданні з доповіддю на тему «Інвестиційна безпека в умовах фінансової нестабільності» виступила    завідувач кафедри економіки та фінансів, доктор економічних наук, професор Ольга Носова. У своєму виступі вона проаналізувала основні підходи визначення інвестиційної безпеки та запропонувала напрямки ефективного управління інвестиційними ризиками. Доктор економічних наук, професор цієї ж кафедри Євген Ковальов надав до уваги учасників конференції результати моніторингу фінансової безпеки України.

За результатами конференції було прийнято рекомендації, які носять практичний характер і будуть направлені до Державної служби фінансового моніторингу України.

 

ВЗГ ХНУВС