Завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Харківського національного університету внутрішніх справ Костянтин Бугайчук та провідний фахівець відділення впровадження іноваційних методик навчання відділу методичного забезпечення навчального процесу Катерина Маравська відвідали серію майстер-класів в рамках Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті», що проходила на базі Національного технічного університету «Харківській політехнічний інститут» та отримали відповідний сертифікат.

Серед учасників школи були викладачі та бібліотечні працівники вишів, аспіранти, студенти, вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, представники громадських об’єднань регіону. 

Було розглянуто питання організації дистанційного навчання у вищій школі, сучасні форми та методи активізації навчального процесу, новітні напрями діяльності університетських бібліотек та ін.

Отримана під час навчання інформація буде використана для підвищення кваліфікації науково-педагогічного складу університету щодо організації дистанційного навчання.

 

ВЗГ ХНУВС